Rabobank Clubkas Campagne

Gegevens

Stem voor STAP Brunssum tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

STAP Brunssum is een gezellige loopvereniging die 3x per week traint op de Brunsummerheide en op de Afnorth-baan in Brunssum onder leiding van gediplomeerde trainers. Jeugdige en volwassen lopers kunnen bij ons in een gezellige omgeving verantwoord trainen en conditie opbouwen. Hiermee dragen we ons steentje bij aan gezond leven in de regio. 

Jaarlijks organiseren we in september de STAPloop waar lopers uit de regio kunnen genieten van sportief actief bezig zijn in de mooie Brunsummerheide. We hebben uw steun nodig om bovenstaande activiteiten betaalbaar te organiseren.

Verder kunnen we het gesponsorde bedrag inzetten voor het opleiden en bijscholen van onze trainers en voor het financieren van de faciliteiten rondom de trainingen, zoals bijvoorbeeld de huur van de atletiekbaan.

Stem daarom op STAP Brunssum.

Tot 2012 werd STAP Brunssum door Rabobank Parkstad Limburg gesponsord. Vanaf 2013 organiseert de Rabobank de Clubkas Campagne om dit te promoten, de klanten krijgen meer inspraak en dat betekent dat u op verenigingen moet stemmen om sponsorgelden te doneren. Wilt u onze vereniging STAP Brunssum steunen dan kunt u  in de actieperiode tussen 21 mei en 3 juni 2014 op onze vereniging 2 stemmen uitbrengen. Elke stem is geld waard

Hoe kan er gestemd worden voor de Clubkas Campagne?

Klanten van de Rabobank Parkstad Limburg boven de 18 jaar mogen per rekening 2 stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en). Elk lid mag in totaliteit vijf stemmen uitbrengen. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen  op verenigingen die aan de Clubkas Campagne deelnemen.  Het bedrag dat STAP ontvangt, is de optelsom van het aantal uitgebrachte stemmen op STAP, vermenigvuldigd met de waarde van een stem.

Wij zijn je heel dankbaar als jij en je familie en vrienden stemmen op  STAP Brunssum tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Bedankt voor jouw steun!

 

Het bestuur en leden van STAP Brunssum

Luc Cools, Rosemarie Meys, Peter van Berkel, Ronald Kroes, Henk van der Raadt

 

 

   
   
© STAP Brunssum