Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Countdown
afgelopen


Sinds

533 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

jorrit-stadsloopkerkrade2012
luc2
francien
ronald
remy1
jorrit-peter
jaap2
IMG_0500
1234
IMG_1262
IMG_0719
rosemarie+ronald
jaap3
jorit+simon
william
iulian+william
karen1.pjpg
ruben
william2
paul+iulian
bianca
stefan1
IMG_1250
mauricew
Jos-Luc
petervb1
herman1
math
calum1
RichardCals1
staploop2012-2
karen+anna2
IMG_0588
STAPgroepsfotoOkt2012
Kelmis1
calum
richard
wim-gerard
simon
sylvesterlauf2012
ruben1
karen+anna1
petervb3
IMG_0580
aloys
tineke
ed+wiel
09-08-2013-0013
maarten
ronald6
nina+rita
richard1
petervb2
tinekej
ed
michael
jaap
IMG_6459
frankwin
leo1
i52739153._szw1280h1280_
tineke+rita
chantal+rita+tineke
IMG_0730
stadsloopkerkrade
simon1
roos
karen+anna
gerardw
rene v+narda
wim
henk1
karlo+bianca
sjef-stadsloopkerkrade
maja+rita
ronald4
sjef2
monica
karen
alois+salina
nancy
paul+iulian2
marcel
IMG_0727
ferdi
paul
gerard
staploop2012-1
roy
salina+remy
roos-leo
francien1
william4
anna
karen1
luc
IMG_0501
pauline-math-ritav
jos+luc
ritav
RichardCals
remy
parelloop
ruben3
frank
chantal
josvb1
ed+maya
stefan
calum2
maja
IMG_0664
sjef
roos3
ritav1
roos1
roy-stadsloopkerkrade
Lulian2
leo
william3
Lulian
nina
math1
bianca+ronald
kelmis
iulian

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
348750
© STAP Brunssum