Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

petervb3
ruben3
Jos-Luc
stadsloopkerkrade
pauline-math-ritav
Lulian2
bianca+ronald
chantal+rita+tineke
maarten
luc2
math
maja+rita
09-08-2013-0013
maja
IMG_6459
jorrit-stadsloopkerkrade2012
sjef2
tineke
i52739153._szw1280h1280_
petervb2
william
jaap
staploop2012-1
rosemarie+ronald
remy1
william2
richard1
bianca
STAPgroepsfotoOkt2012
leo
calum2
nina
michael
tinekej
ronald
IMG_1262
paul+iulian
IMG_1250
frankwin
IMG_0588
simon
roos
karlo+bianca
ferdi
RichardCals1
paul+iulian2
tineke+rita
calum
nancy
ronald6
wim-gerard
1234
roy
roos1
karen
remy
gerardw
mauricew
jaap3
stefan1
jos+luc
IMG_0719
math1
josvb1
IMG_0580
sjef-stadsloopkerkrade
Lulian
iulian
roos-leo
leo1
IMG_0664
roos3
jorit+simon
RichardCals
ritav1
salina+remy
kelmis
ruben
wim
stefan
francien
anna
petervb1
karen1.pjpg
IMG_0730
rene v+narda
karen1
frank
gerard
IMG_0501
sjef
simon1
sylvesterlauf2012
parelloop
jorrit-peter
karen+anna
aloys
herman1
iulian+william
william3
ronald4
calum1
ed+maya
henk1
luc
ruben1
paul
marcel
chantal
staploop2012-2
IMG_0727
ed
karen+anna2
roy-stadsloopkerkrade
francien1
richard
william4
ed+wiel
IMG_0500
monica
karen+anna1
jaap2
ritav
alois+salina
Kelmis1
nina+rita

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
   
   
Artikelen bekeken hits
372485
© STAP Brunssum