Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Countdown
afgelopen


Sinds

124 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

IMG_0664
stadsloopkerkrade
ritav
karen1.pjpg
aloys
i52739153._szw1280h1280_
roy-stadsloopkerkrade
tineke+rita
tinekej
anna
remy
iulian
ritav1
gerard
sylvesterlauf2012
william3
rene v+narda
wim-gerard
ruben1
Kelmis1
michael
alois+salina
luc
Lulian
RichardCals1
stefan1
jaap3
nancy
gerardw
parelloop
sjef-stadsloopkerkrade
ed
RichardCals
Jos-Luc
karen+anna2
richard1
IMG_1262
petervb1
leo1
paul+iulian2
simon
jorrit-peter
simon1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
staploop2012-2
stefan
marcel
09-08-2013-0013
maarten
IMG_1250
salina+remy
wim
roy
calum2
IMG_0588
petervb2
paul
Lulian2
sjef
iulian+william
kelmis
luc2
rosemarie+ronald
ferdi
william2
chantal
henk1
sjef2
william
ed+wiel
remy1
IMG_0730
math
ed+maya
leo
IMG_6459
petervb3
calum
IMG_0500
william4
math1
karen+anna
IMG_0501
maja
ronald6
roos
bianca+ronald
roos-leo
jorit+simon
ruben3
karen1
frankwin
ronald4
paul+iulian
roos1
karen
herman1
frank
IMG_0719
1234
maja+rita
pauline-math-ritav
IMG_0727
ruben
francien
roos3
nina+rita
bianca
mauricew
richard
jaap
IMG_0580
chantal+rita+tineke
jaap2
monica
karen+anna1
nina
francien1
jos+luc
karlo+bianca
staploop2012-1
calum1
ronald
STAPgroepsfotoOkt2012
josvb1
tineke

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
328744
© STAP Brunssum