Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Countdown
afgelopen


Sinds

289 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

roos1
richard
calum
chantal+rita+tineke
roos-leo
staploop2012-1
remy
iulian+william
josvb1
gerard
STAPgroepsfotoOkt2012
herman1
aloys
michael
bianca
henk1
alois+salina
ed+wiel
IMG_1262
Jos-Luc
ritav1
IMG_0500
karen1.pjpg
ed
richard1
09-08-2013-0013
chantal
luc
karen
karen+anna
kelmis
frank
stefan
sjef
francien
rosemarie+ronald
ruben
salina+remy
calum1
william
jorit+simon
parelloop
simon
bianca+ronald
tineke
remy1
nancy
gerardw
karlo+bianca
ferdi
IMG_0719
mauricew
IMG_0727
math1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
Lulian2
IMG_6459
karen+anna1
luc2
Kelmis1
francien1
leo
stadsloopkerkrade
monica
wim-gerard
sjef2
calum2
jos+luc
jaap2
anna
william4
tineke+rita
rene v+narda
paul
sjef-stadsloopkerkrade
paul+iulian2
roos3
1234
nina
stefan1
ruben3
jaap3
RichardCals
roy-stadsloopkerkrade
frankwin
paul+iulian
simon1
staploop2012-2
wim
sylvesterlauf2012
ronald6
nina+rita
ritav
marcel
petervb3
pauline-math-ritav
IMG_0501
karen+anna2
jorrit-peter
IMG_0730
ronald4
petervb2
IMG_0580
petervb1
william2
ed+maya
maarten
RichardCals1
roos
i52739153._szw1280h1280_
IMG_0588
ruben1
leo1
iulian
maja
Lulian
ronald
karen1
william3
jaap
tinekej
IMG_1250
math
IMG_0664
roy
maja+rita

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
336718
© STAP Brunssum