Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

55 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

josvb1
alois+salina
richard1
jorit+simon
ruben3
tineke+rita
aloys
william3
ruben
IMG_6459
IMG_0719
francien1
roy-stadsloopkerkrade
remy
stefan1
salina+remy
michael
ferdi
gerardw
kelmis
karlo+bianca
chantal
ed+maya
i52739153._szw1280h1280_
paul+iulian
marcel
Lulian
stefan
francien
wim
nancy
ritav1
frank
calum1
IMG_1262
RichardCals
roos-leo
petervb2
william4
ritav
william
ed+wiel
karen1
tinekej
staploop2012-2
simon1
anna
petervb3
henk1
karen+anna
09-08-2013-0013
ruben1
jorrit-peter
ronald
IMG_0730
calum2
sjef2
calum
roos1
karen+anna1
nina+rita
mauricew
IMG_1250
bianca
sjef-stadsloopkerkrade
roos
rene v+narda
william2
paul
IMG_0727
roos3
stadsloopkerkrade
tineke
sylvesterlauf2012
remy1
STAPgroepsfotoOkt2012
sjef
wim-gerard
karen
leo1
staploop2012-1
maarten
simon
karen1.pjpg
ed
gerard
IMG_0500
jos+luc
parelloop
monica
ronald6
frankwin
iulian
luc
nina
bianca+ronald
Jos-Luc
RichardCals1
chantal+rita+tineke
Lulian2
herman1
rosemarie+ronald
math1
1234
petervb1
IMG_0501
roy
jaap3
paul+iulian2
iulian+william
luc2
ronald4
math
maja
richard
jaap
leo
IMG_0580
IMG_0664
jorrit-stadsloopkerkrade2012
maja+rita
Kelmis1
IMG_0588
karen+anna2
pauline-math-ritav
jaap2

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
299671
© STAP Brunssum