Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Countdown
afgelopen


Sinds

77 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

Lulian
ronald6
IMG_0664
maja+rita
ritav
ruben1
sylvesterlauf2012
ruben3
ronald4
roy
sjef2
roy-stadsloopkerkrade
ed
wim-gerard
nina+rita
bianca
iulian
frankwin
gerard
wim
william
karen+anna2
IMG_0719
bianca+ronald
tineke
karen1.pjpg
william4
maja
calum
paul+iulian
IMG_0580
karen+anna
william3
luc
paul
jos+luc
remy
ed+maya
roos1
petervb1
henk1
math1
michael
IMG_0501
petervb3
simon1
kelmis
ruben
stefan
gerardw
frank
sjef
Jos-Luc
stefan1
jorrit-peter
sjef-stadsloopkerkrade
STAPgroepsfotoOkt2012
jaap2
IMG_6459
IMG_0727
tinekej
pauline-math-ritav
rosemarie+ronald
jaap
math
staploop2012-2
aloys
calum2
stadsloopkerkrade
francien1
ferdi
RichardCals1
09-08-2013-0013
paul+iulian2
calum1
ronald
herman1
IMG_1250
petervb2
IMG_1262
parelloop
jorit+simon
salina+remy
i52739153._szw1280h1280_
jorrit-stadsloopkerkrade2012
roos-leo
marcel
remy1
william2
chantal
luc2
anna
leo
simon
rene v+narda
nina
1234
IMG_0730
roos3
nancy
roos
RichardCals
karlo+bianca
IMG_0588
IMG_0500
richard1
jaap3
karen1
Lulian2
chantal+rita+tineke
monica
ritav1
maarten
mauricew
richard
iulian+william
ed+wiel
francien
karen
tineke+rita
josvb1
leo1
staploop2012-1
karen+anna1
alois+salina
Kelmis1

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
324774
© STAP Brunssum