Aftellen STAPloop  

23.09.2017

Countdown
afgelopen


Sinds

79 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

stefan
roos-leo
frank
petervb1
ronald4
luc2
IMG_0730
IMG_0580
karen1.pjpg
calum2
karlo+bianca
jaap2
william
RichardCals1
frankwin
ritav
remy1
ed+wiel
karen+anna
richard1
salina+remy
IMG_0500
remy
1234
karen+anna1
Jos-Luc
leo1
math1
michael
09-08-2013-0013
jorrit-peter
ferdi
roos
ed
simon
STAPgroepsfotoOkt2012
paul+iulian2
simon1
petervb2
kelmis
sylvesterlauf2012
IMG_0719
nancy
ruben1
jaap3
jos+luc
wim-gerard
iulian
mauricew
tineke
staploop2012-2
IMG_1250
calum1
rene v+narda
IMG_0664
francien
ronald6
luc
karen+anna2
gerardw
calum
nina+rita
aloys
josvb1
maja+rita
Lulian
anna
IMG_1262
ruben3
gerard
staploop2012-1
bianca
roy-stadsloopkerkrade
ed+maya
maarten
sjef
tinekej
petervb3
iulian+william
roos3
bianca+ronald
jorit+simon
IMG_6459
paul+iulian
parelloop
IMG_0727
IMG_0501
monica
ronald
jaap
herman1
math
Kelmis1
Lulian2
rosemarie+ronald
marcel
william3
karen
chantal+rita+tineke
francien1
alois+salina
pauline-math-ritav
IMG_0588
william2
ritav1
RichardCals
ruben
i52739153._szw1280h1280_
sjef2
tineke+rita
jorrit-stadsloopkerkrade2012
maja
paul
leo
henk1
william4
nina
wim
stadsloopkerkrade
sjef-stadsloopkerkrade
stefan1
karen1
roy
roos1
richard
chantal

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
280282
© STAP Brunssum