Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Resterende tijd

38 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

william4
stadsloopkerkrade
monica
staploop2012-2
josvb1
IMG_0501
richard1
IMG_0664
IMG_0588
nina
math
math1
karen+anna2
francien
jos+luc
roos1
richard
IMG_6459
calum2
jorrit-stadsloopkerkrade2012
gerard
IMG_0580
karen+anna1
calum1
roos3
Jos-Luc
calum
roos-leo
staploop2012-1
IMG_1262
frank
ronald6
luc2
alois+salina
bianca+ronald
jaap3
i52739153._szw1280h1280_
iulian+william
maja+rita
william3
roos
09-08-2013-0013
pauline-math-ritav
stefan1
simon1
leo1
tineke+rita
tinekej
maarten
ed
gerardw
1234
sjef2
IMG_0730
ritav1
Lulian
karen
simon
chantal+rita+tineke
william
sjef-stadsloopkerkrade
karen+anna
jorit+simon
ritav
wim-gerard
ruben
ronald
RichardCals1
anna
nancy
maja
remy1
IMG_0719
IMG_1250
roy
IMG_0727
frankwin
Kelmis1
ed+maya
ferdi
paul+iulian2
chantal
herman1
karen1.pjpg
petervb1
paul+iulian
sylvesterlauf2012
mauricew
karlo+bianca
petervb3
paul
Lulian2
salina+remy
STAPgroepsfotoOkt2012
karen1
parelloop
francien1
stefan
marcel
jorrit-peter
roy-stadsloopkerkrade
william2
ruben1
sjef
ed+wiel
IMG_0500
rene v+narda
rosemarie+ronald
remy
wim
henk1
iulian
michael
aloys
bianca
jaap2
tineke
luc
nina+rita
ruben3
RichardCals
ronald4
kelmis
petervb2
jaap
leo

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
295439
© STAP Brunssum