Aftellen STAPloop  

23.09.2017

Countdown
afgelopen


Sinds

148 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

Lulian2
maarten
luc2
karen1
parelloop
michael
IMG_0730
salina+remy
monica
nina+rita
calum
maja+rita
chantal
wim
IMG_1250
leo1
william3
roy-stadsloopkerkrade
leo
sylvesterlauf2012
i52739153._szw1280h1280_
paul
jorrit-peter
staploop2012-2
math
richard
IMG_0719
ruben3
IMG_0588
richard1
nina
bianca+ronald
karen+anna1
iulian
stefan
tinekej
1234
IMG_6459
luc
frank
ronald4
francien
IMG_0664
jaap2
tineke+rita
karen+anna
pauline-math-ritav
remy1
ruben1
roos3
IMG_0580
herman1
Jos-Luc
staploop2012-1
bianca
simon1
jaap
nancy
marcel
jorit+simon
math1
ritav
wim-gerard
william2
kelmis
alois+salina
RichardCals
remy
IMG_0501
karen1.pjpg
roos1
RichardCals1
jaap3
karen
jorrit-stadsloopkerkrade2012
petervb2
roy
Lulian
ruben
ed+maya
IMG_0500
karlo+bianca
ronald
maja
francien1
sjef
STAPgroepsfotoOkt2012
ed+wiel
william
karen+anna2
calum2
ritav1
mauricew
anna
paul+iulian2
gerardw
ed
rene v+narda
sjef-stadsloopkerkrade
william4
roos
paul+iulian
roos-leo
rosemarie+ronald
stefan1
frankwin
09-08-2013-0013
sjef2
jos+luc
petervb1
calum1
simon
josvb1
IMG_0727
chantal+rita+tineke
tineke
ronald6
petervb3
IMG_1262
Kelmis1
gerard
stadsloopkerkrade
ferdi
aloys
henk1
iulian+william

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
283555
© STAP Brunssum