Aftellen STAPloop  

23.09.2017

Countdown
afgelopen


Sinds

243 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

IMG_0719
IMG_0664
leo1
maarten
remy1
ruben1
paul+iulian
ruben3
nina
kelmis
roos3
henk1
roos1
paul
calum2
michael
francien1
ritav
IMG_6459
stefan
ronald6
petervb1
maja
francien
09-08-2013-0013
staploop2012-1
RichardCals
roy-stadsloopkerkrade
tineke
leo
rosemarie+ronald
roy
iulian+william
maja+rita
karen+anna
nina+rita
salina+remy
tinekej
richard1
ed+wiel
mauricew
RichardCals1
karen
luc2
IMG_0500
IMG_0580
wim
anna
karen1
bianca+ronald
monica
frank
remy
roos
simon
petervb2
math1
karen+anna1
iulian
math
bianca
william3
IMG_0588
sjef-stadsloopkerkrade
wim-gerard
simon1
IMG_0727
IMG_0501
IMG_1262
parelloop
Jos-Luc
rene v+narda
roos-leo
jaap
jaap2
stadsloopkerkrade
jorrit-peter
jorit+simon
pauline-math-ritav
josvb1
william
herman1
richard
chantal+rita+tineke
petervb3
calum
gerardw
frankwin
paul+iulian2
karen+anna2
ed+maya
tineke+rita
1234
ronald4
IMG_0730
i52739153._szw1280h1280_
karen1.pjpg
gerard
ferdi
calum1
william2
william4
jorrit-stadsloopkerkrade2012
Kelmis1
ruben
Lulian2
stefan1
ronald
marcel
Lulian
sjef
alois+salina
staploop2012-2
chantal
karlo+bianca
sjef2
IMG_1250
ed
aloys
nancy
jos+luc
ritav1
sylvesterlauf2012
luc
jaap3
STAPgroepsfotoOkt2012

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
292248
© STAP Brunssum